Systeem backup

Systeem back-up​

Een goede systeem back-up voorkomt problemen

In theorie weet iedereen dat het maken van goede back-ups cruciaal is. Toch gebeurt het vaak niet of blijkt een gemaakte back-up slecht of helemaal niet bruikbaar te zijn. En zeg eens eerlijk: weet u 100% zeker dat u of uw collega’s voldoende vaak betrouwbare back-ups maken?

  •   Bent u alle contracten kwijt
  •   Zijn alle klantdata verdwenen
  •   Hebt u geen agenda meer en mist u die belangrijke afspraak
  •   Is uw website een witte pagina geworden of missen functionaliteiten
  •   Kunnen collega’s niet verder met hun werk
  •   Kunt u geen facturen versturen en uw financiële zaken beheren

Een slechte of geen back-up is een bedrijfscalamiteit

Het netwerk crasht, u bent slachtoffer van ransomware of er is een verwoestende brand. Stuk voor stuk situaties waarin u direct over een adequate systeem back-up wilt beschikken. Maar ook menselijke fouten zijn een veelvoorkomende oorzaak van verdwenen data. We lezen er allemaal wel eens over in het nieuws en hopen maar dat het ons nooit overkomt. Maar stel dat het wel gebeurt, dan:

De schade kan enorm zijn, dat is duidelijk. Uit onderzoek blijkt dat zelfs faillissement op de loer kan liggen. Dat lijkt misschien een al te rampzalig scenario, maar wie veel data kwijt is kan jaren achterop raken en stelt klanten teleur. En dan kan het hard gaan.

Zo zorgen we voor een goede systeem back-up

Wij zorgen voor goede en dagelijkse systeem back-ups met een abonnementservice. U geeft aan welke gegevens automatisch opgeslagen moeten worden en wij adviseren over de gewenste frequentie. Zo zorgen we samen voor een werkbare en betaalbare opslag van uw gegevens. Hierdoor zijn ze altijd beschikbaar in geval van nood. Dankzij een vast tarief weet u exact waar u aan toe bent.

Back-up service van Ph-networks

We werken voor uiteenlopende bedrijven en organisaties in Haarlem en omgeving. Dat is een bewuste keuze. Zo weten we zeker dat we altijd snel bij een klant kunnen zijn als er ineens iets is. Onze back-ups zijn bovendien zeer grondig en uitgebreid. Ze bevatten bijvoorbeeld ook back-ups van de beelden van beveiligingscamera’s. Daarmee kunt u op een (veel) later moment nog beveiligingsbeelden raadplegen.

Wilt u zeker zijn van uw systeem back-up?

Dan wacht u niet en belt of mailt u ons meteen. Tijdens een gesprek nemen we uw situatie door en weet u precies waar u staat. En natuurlijk kunnen we een offerte doen voor het garanderen van goede en tijdige back-ups. Dat is een hele zorg minder!