Referenties

Referenties

Thumbs Up

17 december 2018

Wij hebben de praktische, persoonlijke hulp van Ph-Networks B.V. ervaren als zeer waardevol. Na een totale crash van onze server konden wij binnen enkele dagen met vervangende apparatuur onze programma’s weer openen en verder werken. Bij Ph-networks kun je met je technische vraag terecht.

Carla Ruigrok

17 december 2018

Echt behulpzaam en snel, levert perfect werk af!

Petra, Stijlloods

17 december 2018

De hulp aan huis van PH networks is mij goed bevallen: de problemen werden snel en efficiƫnt verholpen, maar er was ook voldoende gelegenheid voor het stellen van vragen en dat was precies de bedoeling!

Jenny Mont

17 december 2018

In onze branche zijn wij erg afhankelijk van goeie en snelle service. Bij Ph-networks zijn wij dan ook aan het goede adres!

Jaap Hijmans

17 december 2018

Ph-networks heeft ons diverse keren uit de brand geholpen. Prettig is dat er direct werd gereageerd op onze oproep en wij met creatieve oplossingen weer verder konden.

M. Rogaar

17 december 2018

Altijd bereikbaar, super snelle service, ( op afstand of op lokatie ) , verstand van zaken, heel behulpzaam en vriendelijk; heerlijk om te weten dat PH Networks snel reageert op verzoek

Anoniem

17 december 2018

Als ondernemer heb je bij onverwachte computerproblemen soms snel een deskundige nodig om de problemen te verhelpen. Ph-networks staat dan snel voor je klaar! Alles wordt ook helder uitgelegd welke stappen er dan genomen worden.

Marjon de Groot

17 december 2018

Mijn vraag was niet makkelijk, een professionele website voor mijn foto’s, die zowel op de computer als op een mobiele telefoon te bezichtigen is, snel en makkelijk inlaadt en er altijd mooi uitziet. Bovendien moest het een visitekaartje worden voor mijn werk en mijzelf. Ik ben superblij met het resultaat in alle opzichten! Zie voor jezelf: www.dortehopmans.nl

Diorte

17 december 2018

PH-Networks doet vanaf 2013 het systeembeheer voor onze organisatie. Wij zijn zeer tevreden over de service en goede bereikbaarheid van Ernst Wijsmuller.

Koninklijke Hollandsche Maatschappij der Wetenschappen, Haarlem

29 november 2018

Ernst, bedankt voor de supersnelle topservice! Ik had een virus naar binnen gehaald op een mailtje van een kennis “of ik dit was? (op facebook)” dom, dom dom, per ongeluk geopend. Binnen een kwartier was Ernst ter plekke en binnen tien minuten opgelost, bedankt Ernst top gedaan, groet Rob

Rob van Zalingen