Referenties

Referenties

Thumbs Up

21 december 2018

In Sparrenheuvel, een monument uit 1665, hebben we dankzij jou overal prima internet en WiFi. Jouw vakkundigheid en vriendelijkheid zijn een goede combinatie. Jij helpt alert en snel. Jij stopt pas als alles werkt, en de klant tevreden is. Hartelijk dank!

Harm Swen, Sparrenheuvel Bloemendaal

17 december 2018

PH-Networks doet vanaf 2013 het systeembeheer voor onze organisatie. Wij zijn zeer tevreden over de service en goede bereikbaarheid van Ernst Wijsmuller.

Koninklijke Hollandsche Maatschappij der Wetenschappen, Haarlem

29 november 2018

Wij hebben al vele jaren ervaring met de diensten van Ernst en zijn daar tot op de dag van vandaag uiterst tevreden mee. Ernst denkt met ons mee en komt altijd weer met goede oplossingen voor computers, printers, back ups, wifi, website, mails etc. Essentieel voor de bedrijfsvoering van tegenwoordig.

Psychologisch Adviesbureau ter Haar en Lamme

29 november 2018

Graag wil ik laten weten dat PH-networks een fraaie website heeft weten te maken voor onze vriendenclub van oud-autosport vrienden, de www.autorensportvrienden.nl is een nuttige site voor alle leden van het Circuit Zandvoort. Daarnaast heeft Ernst Wijsmuller ook de nodige service en verbeteringen aangebracht aan de PC bij onze bestuursleden. Onze dank. Han Akersloot, penningmeester St.Register NAV

Han Akersloot

29 november 2018

Ernst, bedankt voor de supersnelle topservice! Ik had een virus naar binnen gehaald op een mailtje van een kennis “of ik dit was? (op facebook)” dom, dom dom, per ongeluk geopend. Binnen een kwartier was Ernst ter plekke en binnen tien minuten opgelost, bedankt Ernst top gedaan, groet Rob

Rob van Zalingen

29 november 2018

Snelle en effectieve oplossing van mijn vastgelopen computer op afstand. Ik kan weer aan de slag.!

Paul C. van Lede

21 december 2018

Goede, snelle en ter zakekundige service!

Tandartspraktijk Gijs Tettelaar

17 december 2018

Mijn vraag was niet makkelijk, een professionele website voor mijn foto’s, die zowel op de computer als op een mobiele telefoon te bezichtigen is, snel en makkelijk inlaadt en er altijd mooi uitziet. Bovendien moest het een visitekaartje worden voor mijn werk en mijzelf. Ik ben superblij met het resultaat in alle opzichten! Zie voor jezelf: www.dortehopmans.nl

Diorte

17 december 2018

Ph-networks heeft ons diverse keren uit de brand geholpen. Prettig is dat er direct werd gereageerd op onze oproep en wij met creatieve oplossingen weer verder konden.

M. Rogaar

17 december 2018

Wij hebben de praktische, persoonlijke hulp van Ph-Networks B.V. ervaren als zeer waardevol. Na een totale crash van onze server konden wij binnen enkele dagen met vervangende apparatuur onze programma’s weer openen en verder werken. Bij Ph-networks kun je met je technische vraag terecht.

Carla Ruigrok