Professionele wifi Haarlem

Professionele Wifi

Professionele Wifi voor u en uw klanten

Goede Wifi

Goede Wifi in uw pand is natuurlijk van belang voor uw medewerkers zodat ze snel en gemakkelijk hun werk kunnen doen. Maar een goed Wifi-netwerk is tegenwoordig ook voor uw klanten of bezoekers een must have. Zeker als u een snelle verbinding biedt die gemakkelijk toegankelijk is. Goede Wifi is daarmee een klantenbinder. Slechte of ontbrekende Wifi daarentegen vermindert de waardering die men voor uw bedrijf heeft.

In drie stappen naar professionele Wifi

Wilt u een nieuw Wifi-netwerk of het bestaande netwerk verbeteren dan inventariseren we eerst uw wensen. We maken dan ook een scan van de omgeving en brengen netwerken in de omgeving in kaart. Daarmee kunnen we zien of er netwerken zijn die het bereik van uw eigen Wifi-netwerk mogelijk verstoren. Vervolgens maken we een ontwerp voor de aanleg van de infrastructuur. Zo wordt direct duidelijk welke apparatuur en werkzaamheden nodig zijn. Voor een winkel of restaurant is dat meestal niet ingewikkeld. Voor een groot bedrijfspand, een bedrijfshal of uitgestrekt gebied zoals bijvoorbeeld een camping of sportvelden, ligt dat net iets anders. Is het ontwerp naar uw zin, dan zorgen we ervoor dat de aanleg snel en goed gebeurt. We testen en finetunen alles en uw netwerk is ready to go!

Op zoek naar professionele Wifi in Haarlem?

Zit uw bedrijf in Haarlem of omgeving en wilt u professionele Wifi aanleggen of verbeteren?

Bel of mail ons en we komen langs op uw locatie. We maken dan een inschatting van de infrastructuur die nodig is om een goed Wifi-netwerk aan te leggen waar iedereen vrolijk van wordt.