Netwerkaanleg Haarlem

Netwerkaanleg

Voor netwerkaanleg in Haarlem en omgeving

Een snel en betrouwbaar netwerk binnen uw kantoor of bedrijf levert de benodigde infrastructuur voor alle werkzaamheden en houdt mensen en machines productief. Het zorgt ervoor dat internet en telefonie 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar zijn en voldoen aan alle snelheidseisen.

Voordelen van een goed aangelegd netwerk

Het belangrijkste voordeel van een goed aangelegd netwerk is dat de kans op storingen veel kleiner wordt. Daarmee waarborgt u de continuïteit van alle werkzaamheden en houdt u klanten tevreden. Een bijkomend voordeel is dat u een stressfactor elimineert. Niets is namelijk zo frustrerend als medewerkers die mopperen dat ‘het systeem het weer eens niet doet’. Met een goed aangelegd netwerk doet u zowel hen als uzelf een plezier…

Netwerkaanleg door Ph-networks

Als wij uw netwerk aanleggen of een bestaand netwerk verbeteren, luisteren we eerst goed naar uw wensen en eisen. Op basis daarvan geven we advies over de inrichting of herindeling van uw netwerk. Als ons voorstel akkoord is gaan we aan de slag met de uitvoerende werkzaamheden.

Denk daarbij aan het aanleggen van:

✓  Datakabels voor bijvoorbeeld internet en
✓  Telefonie Internet- en Telefonieaansluitingen
✓  Een draadloos netwerk

Ook plaatsen en configureren we alle benodigde netwerkapparatuur, zoals servers, switches en patchpanelen. Vervolgens sluiten we computers, printers, telefoontoestellen en andere apparaten aan. Uiteraard testen we alles grondig voor oplevering. Hoe lang het aanleggen van een netwerk duurt, varieert sterk per bedrijf. Bij 5 tot 10 werkplekken hebben wij de initiële aanleg van uw netwerk in principe binnen een dag afgerond. Daarna monitoren we het dagelijks gebruik van uw netwerk en stellen we vervolgens nog zaken bij. Die nazorg is in onze ogen cruciaal om alles echt goed te laten functioneren.

Onze meerwaarde

Natuurlijk beschikken we over de vereiste kennis en ervaring om een snel en betrouwbaar netwerk aan te leggen. Maar onze kracht zit hem in het maatwerk en persoonlijk advies dat we leveren. Zo vragen we altijd door en houden we rekening met toekomstplannen. Want een netwerk moet toekomstbestendig zijn en ieder bedrijf is weer anders.

Meer informatie over netwerkaanleg

Overweegt u een nieuw netwerk of wilt u een bestaand netwerk verbeteren? We komen graag bij u langs voor een kennismaking en eerste advies. Dat is uiteraard geheel vrijblijvend. Bel of mail ons, of gebruik het contactformulier om uw vragen of wensen kenbaar te maken. We nemen dan snel contact met u op. Meestal nog dezelfde of volgende dag.