Netwerkbeveiliging Haarlem

Netwerkbeveiliging

Netwerkbeveiliging

De gevaren van falende netwerkbeveiliging

Er zijn vijf manieren waarop u schade kunt lijden door een onvoldoende beveiligd netwerk. Mensen kunnen onbedoeld of ongewenst:

Gegevens vernietigen
Data of applicaties beschadigen
Data verwijderen
(Geheime) informatie publiceren
Applicaties of informatiestromen onderbreken

Zo beveiligen we uw netwerk

We maken allereerst een inventarisatie van mogelijke risico’s binnen uw netwerk.
Dat kunnen risico’s zijn die van buiten op u af komen (malware, hackers), maar zeker ook interne risico’s. Daarna stellen we een plan van aanpak op. In die aanpak nemen we afdoende maatregelen om bovengenoemde vijf gevaren het hoofd te bieden. Na uw akkoord op de voorgestelde aanpak starten we met het nemen van de gewenste beveiligingsmaatregelen.

We werken bewust met beveiligingssoftware van Kaspersky. Die is wereldwijd het meest getest en het meest bekroond. Kaspersky heeft bovendien een uitstekende helpdesk die heel snel reageert. Bij de beveiliging van uw netwerk monitoren wij voortdurend uw systemen op afstand. Dat doen we proactief: we signaleren verdachte activiteiten direct, vaak nog voor ze problemen veroorzaken.

Onze meerwaarde

Ph-networks biedt een uitgebreid pakket aan IT-diensten aan. Dat heeft als voordeel dat we thuis zijn in alle aspecten van netwerkbeveiliging. Zo zorgen we niet alleen dat de hardware van uw netwerk beveiligd is, maar bijvoorbeeld ook dat u veilig in de cloud kunt werken. Verder maken we natuurlijk betrouwbare en frequente back-ups. Mocht er dan toch iets gebeuren (brand, waterschade, menselijke fout etc.) dan hebt u altijd de back-up om op terug te vallen.

Meer informatie

Wilt u uw netwerkbeveiliging op orde hebben? Maak een afspraak, dan kijken we samen naar uw bedrijf en situatie. U krijgt een vrijblijvend eerste advies en als u wilt een bijpassende offerte.