E-mail Configuratie

E-mail Configuratie


Problemen met e-mail configuratie? Wij helpen.


Als u uw website en e-mail bij een wat grotere hostingprovider hebt ondergebracht moet u bij vragen vaak lang wachten op antwoord. Dat is behoorlijk lastig als u nieuwe e-mailadressen wilt aanmaken of e-mailaccounts wilt inrichten voor (nieuwe) medewerkers. Ph-networks in Haarlem helpt u snel met al uw e-mailconfiguratie vragen en bij het goed instellen van e-mail accounts.

E-mail instellen

Medewerkers werken steeds vaker met verschillende apparaten. Dat betekent dat het configureren van e-mail een tijdrovend klusje is geworden. Na de desktop moet immers vaak ook nog een laptop of tablet en een smartphone ingericht worden. Dat kan flink wat tijd vragen, zeker als het instellen van alle gegevens niet in een keer lukt. Of als het voor u geen wekelijkse werkzaamheid is. Die inspanning (en frustratie) kunt u zich besparen als u dit werk uit handen geeft. Wij kunnen dit in korte tijd voor u regelen en zorgen dat het goed gebeurt. Dat doen we tegen een MKB-vriendelijk tarief.

Hulp bij e-mail configuratie

Wilt u hulp bij het instellen van e-mail, bij het inrichten van mail accounts of het integreren van mail met andere applicaties zoals een CRM-systeem? En is uw bedrijf in Haarlem of omgeving gevestigd? Neem contact op en we beloven u dat alles snel geregeld wordt.